Candy Tattoo & Body Piercing Constanta este infiintat in 2015,cu artisti pregatiti conform cerintelor Ministerului Sanatatii , care incearca sa satisfaca toate cerintele clientilor in orice stil de tatuat.

 
 
 
 
Tatuaje Tribal, Black & Grey, Old School, New School, Biomechanical, Scrisuri, Portrete, Realism, Asian, Cartoons si Anatomical. Deasemeni artistii nostrii pot face si tatuaje custom. Aproape orice imagine la care te gandesti se poate transforma intr-un tatuaj superb si unic. Te asteptam cu toate ideile, schite, imagini salvate din difetite site-uri.

Echipa noastra

team-member

Andreea Bari

Lead Tattoo Artist

Cu o experienta de peste 7 ani, Andreea va poate lasa pe piele amprenata ei dupa ideea dumneavoastra,care va va bucura toata viata ,chiar si dupa 😉 . Nu ezitati sa o contactati.

team-member

Levyn Bari

Body Piercer

Un portofoliu bogat in arta Body Piercing-ului si multe bijuterii montate de a lungul anilor, Levyn va sta la dispozitie pentru orice informatie legata de tatuaje sau body piercing si nu numai. Va asteptam la Candy Tattoo pentru a va lamurii singuri.

Cum procedam

  • Ideea Ta

  • Schita Modelului

  • Pret

  • Tatuajul Tau Finalizat

Siguranta si increderea clientilor nostri este pe primul loc la Candy Tattoo & Body Piercing Constanta.Va putem garanta ca instrumentarul folosit la tatuaje si body piercing este steril iar acele de unica folosinta.