inspiratie si modele de inspiratie

inspiratie si modele de inspiratie
Tatuajul

 

Este o formă de arta apărută cu mii de ani în urmă. Acesta se realiza la început cu ajutorul unor ustensile din os , care aveau aspectul unor dalti zimțate.

 

Tatuajul este practic introducerea de tus într-un strat superficial al pielii , astfel putându-se crea diferite motive. Deși la început tatuajele aveau rolul de a marca funcția unui individ într-un trib . Acesta a fost preluat de europeni și de alte națiuni, modificându-i funcția într-una artistică.

 

Astăzi, tatuajele se execută în saloane specializate, care oferă condiții optime realizării unei astfel de lucrări. (curățenie, aparatură profesională, personal specializat).

 

Modul de realizare a tatuajelor s-a modificat foarte mult în ultimele două sute de ani. In zilele noastre utilizându-se aparate special concepute pentru așa ceva, iar simplele modele de altă dată au fost înlocuite cu motive florale, simboluri chinezești etc., ajungându-se chiar la portrete de o calitate și fidelitate remarcabilă.

  Body Piercing-ul

 

Ritualuri, tradiţii străvechi sau moda zilelor noastre, toate acestea au în comun cel puţin un lucru numit body piercing.  Purtarea cerceilor în diferite zone ale corpului se regăseşte în istoria majorităţii culturilor.

 

Acest obicei, care uneori creează conflicte între generaţii dînd bătăi de cap părinţilor în încercarea de a-şi convinge copiii, indiferent de vîrstă, că “nu e bine”, dar şi copiilor care nu mai ştiu cum  să se facă neobservaţi acasă cu un nou “pierce”, are însă rădăcini adînci pînă în Antichitate.

0 7.23 K

Body Piercing Constanta Candy Tattoo Constanta

websitefacebooktwittergoogle+instagrampinterestbehance

Tatuaje Body Piercing , Tribal, Black & Grey, Old School, New School, Biomechanical, Scrisuri, Portrete, Realism, Asian, Cartoons si Anatomical.