igiena si vindecarea tatuajului

igiena si vindecarea tatuajului

Reguli de baza pentru ingrijirea tatuajului proaspat facut

                 Bandajul se tine 4 ore !!! Dupa cele 4 ore , speli tatuajul cu apa calduta din abundenta si sapun lichid antibacterian pana acesta ramane perfect curat .Tamponezi cu un servetel pana ramane uscat .                       Primele 3 zile il speli in fiecare zi . Nu aplici nici un fel de unguent indiferent ce gasesti pe internet sau ce auzi de la prieteni.                       Ziua 3 si 4 aplicI o singura data pe pe zi un strat foarte subtire de bepanthen unguent sau ce iti spune tatuatorul si TAMPONEZI excesul cu un servetel .                                                                                                   Ziua 5-6, acum POTI aplica crema de 2 ori pe zi la fel in strat foarte subtire si tamponezi excesul cu un servetel .
         Zilele 6…..14 , dupa caz se poate aplica crema de 2-3 ori pe zi pana la vindecarea completa.  PE TOATA PERIOADA CAND DAI CU CREMA,SPELI TATUAJUL RAPID CU APA CALDUTA SI SAPUN ANTIBACTERIAN.
A t e n t i e !!!
Crema in exces strica si decoloreaza tatuajul pt ca nu il lasa sa respire . Nu mai puneti sub nici o forma folie pe tatuaj, in afara de cea pe care o pune tatuatorul la finalul lucrarii . Nu stergeti tatuajul cu prosopul normal in afara de cele de hartie sau servetele uscate. Se pot face dusuri extrem de scurte 2-3 minute cu ferirea tatuajului pe cat de mult posibil de apa. Exclus cada plaja sau piscina. Evitati hainele gen blugi , pantaloni mulati sau pulovere care sa intre in cuntact direct cu tatuajul in functie de zona unde se afla acesta. Inainte de aplicarea cremei se spala mainile cu sapun !!!

     
Pt. orice nelamuriri nu ezitati sa ne sunati in intervalul orarului nostru . 0763820234
Cu drag echipa Candy Tattoo & Body Piercing Studio

0 5.05 K

Body Piercing Constanta Candy Tattoo Constanta

websitefacebooktwittergoogle+instagrampinterestbehance

Tatuaje Body Piercing , Tribal, Black & Grey, Old School, New School, Biomechanical, Scrisuri, Portrete, Realism, Asian, Cartoons si Anatomical.