Iti mai amintesti cum erai înainte de primul tau tatuaj? Cei care avem cel puțin un tatuaj am trecut prin asta. Înainte de a ajunge la salon, ne puneam tot felul de întrebări: dar cât de tare o să doară, cât durează, chiar este definitiv, oare o să rezist? Cu toate astea, am făcut-o și nu imi pare rau.

După ce tatuajul s-a vindecat, au urmat zilele alea în care ne uitam la el și-l admiram. Era primul tau tatuaj care avea să iti țină companie toată viața. Nu ai cum să nu fii mândru de primul tatuaj. În cazul în care l-ai făcut acum mult timp, probabil că acum zace sub un cover care să acopere schița pe care o aveai.

După primul tatuaj există două variante: ori te oprești acolo și nu vrei să mai treci prin „teroarea” prin care ai trecut, ori mergi mai departe. Dacă alegi să mergi mai departe, îți va fi cam greu să te mai oprești. Ce contează? Dacă-ți plac atât de mult tatuajele, nu ai decât să te umpli, nimeni nu te va judeca, iar dacă cineva îți spune ceva despre tatuajele tale, amintește-i că nu ți le-ai făcut pentru el/ea.

2 471

Body Piercing Constanta Candy Tattoo Constanta

websitefacebookgoogle+pinterest

Tatuaje Body Piercing , Tribal, Black & Grey, Old School, New School, Biomechanical, Scrisuri, Portrete, Realism, Asian, Cartoons si Anatomical.

2 thoughts on “Mai tii minte primul tau tatuaj?

  1. Giggles 10 luni ago

    The forum is a briegthr place thanks to your posts. Thanks!